آموزش گام به گام طرز تهیه ی ژله ی مخصوص هندوانه ای!

یکی از دسرهای خوشمزه ای که کم کم زمان درست کردن و نوش جان نمودن آن فرا می رسد، ژله ی مخصوص هندوانه ای است که در این پست بخش "نیم چاشت لاپلاس"، طرز تهیه ی گام به گام آن را برای شما قرار داده ایم.

 




امیدواریم آنرا درست کرده و در کنار خانواده و دوستان خود، نوش جان کنید و لذت ببرید.

- هندوانه ی خود را به دو نیم تقسیم کنید.



2- داخل هندوانه را خالی نمایید.



3- مایه ی ژله را آماده نمایید. بهتر است ژله ی شما، هندوانه ای باشد. البته الزامی در این امر وجود ندارد!



4- مایه ی ژله را داخل هندوانه های خالی شده بریزید و بگذارید سرد شود.



- ژله ی مخصوص هندوانه ای خود را به نحو دلخواه، برش زده و نوش جان کنید.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

محل تبلیغات شما